Patatkraam huren

Organiseert u binnenkort een feestje of evenement? Een patatkraam huren kan in dat geval een slimme keuze zijn! Door een patatkraam op uw evenemententerrein te plaatsen, hebben uw bezoekers de mogelijkheid om te genieten van een puntzak patat of een lekkere snack. Zo hoeft u geen eten te laten bezorgen door een restaurant in de buurt, of zelf te bereiden tijdens het evenement. Daarbij voorkomt u dat bezoekers eerder naar huis gaan. Een patatkraam huren doet u tegenwoordig snel en eenvoudig via het internet. Tijden

s het evenement hoeft u zelf niet in de patatkraam te staan! Onze medewerkers zorgen er namelijk voor dat de patat en snacks tijdig voor u bereid worden.

Voordelen van een patatkraam huren

Het voornaamste voordeel aan een patatkraam huren is dat u uw bezoekers wat lekkers te eten kunt bieden. Zeker wanneer uw evenement een dag vullend programma betreft, kan het voor bezoekers fijn zijn als ze ergens wat kunnen eten. Het fijne aan patat en snacks is dat vrijwel iedereen dit lust! Daarbij hebben mensen tijdens een evenement doorgaans geen trek in een uitgebreide maaltijd. Een patatje is vaak voldoende! Naast de patat en losse snacks, kunnen we uw bezoekers ook broodjes met hamburgers aanbieden tijdens uw evenement.

Patatkraam huren bij Romysfrietmobiel.nl

Met Romysfrietmobiel.nl zijn wij een van de organisaties waar u een patatkraam kunt huren. Een patatkraam huren is bij ons heel eenvoudig! Vooraf geeft u aan wat uw wensen zijn, waarna wij op uw evenement langskomen met onze patat en snacks. Afhankelijk van het aantal mensen wat u op uw evenement verwacht, komen we met een of twee bussen naar u toe. De patat en snack worden in 100% plantaardige olie gefrituurd. Dit komt niet alleen de kwaliteit van onze producten ten goede, maar maakt het eten daarbij verantwoorder. Het enige wat wij nodig hebben als we op uw evenement komen, is een 220 V-stopcontact.

Bent u benieuwd of een patatwagen huren ook voor uw evenement interessant is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van Romysfrietmobiel.nl door te spreken. Samen komen we tot de perfecte oplossing voor uw evenement of feestje.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
frietwagen-huren-romysfrietmobiel
frietwagen-huren-romysfrietmobiel
verse-friet-op-locatie-romysfrietmobiel
team-romysfrietmobiel-foodtruck