Frietwagen huren Oude Tonge

Wanneer u binnenkort een evenement of feestje organiseert, is een frietwagen huren meer dan het overwegen waard. Door een frietwagen te huren kunt u de bezoekers van uw evenement voorzien van een simpel hapje, om te voorkomen dat zij uw evenement eerder verlaten. Zeker wanneer het feest de hele dag duurt, zullen mensen trek krijgen aan het eind van de middag. In plaats van dat ze bij uw feest blijven, zoeken ze elders naar een plek om te eten. Dit is zonde! Een frietwagen huren biedt de uitkomst. Met Romysfrietmobiel.nl voorzien wij jaarlijks tientallen klanten van de lekkerste frieten en snacks tijdens hun feest of evenement. Naar welk evenement mogen we voor u komen?

Waarom een frietwagen huren?

Een frietwagen huren betekent niet alleen, dat het makkelijker wordt om bezoekers op uw evenemententerrein te houden. Aan het huren van een frietkar zitten verschillende andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u zelf geen zorg hoeft te dragen voor het eten wat u uw bezoekers aan kunt bieden. Als alternatief voor het huren van een frietwagen zou u immers ook eten door een lokaal restaurant kunnen laten bezorgen, of zelf eten koken. Frietjes en snacks als een frikandel of kroket zijn bij vrijwel ieder geliefd. Dit maakt dat u met een frietwagen huren aan iedere bezoeker een passend hapje aan kunt bieden. Naast de patat en snacks kunnen we uw gasten ook van een broodje hamburger voorzien.

Een frietwagen huren bij Romysfrietmobiel.nl

Niet alleen willen we het u zo makkelijk mogelijk maken tijdens uw evenement. Ook willen we uw bezoekers van kwaliteit voorzien! Om die reden bakken we onze friet altijd in 100% plantaardige olie. Dit maakt onze frieten en snacks verantwoord! Daarbij hebben we weinig van uw nodig, als we naar uw evenemententerrein komen. Het enige wat we verlangen voor het bereiden van de snacks en patat, is een 220 V-stopcontact op uw terrein.

Wilt u meer weten over een frietwagen huren van Romysfrietmobiel.nl? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen tijdens uw evenement? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen onze mogelijkheden graag aan u voor!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
frietwagen-huren-romysfrietmobiel
frietwagen-huren-romysfrietmobiel
verse-friet-op-locatie-romysfrietmobiel
team-romysfrietmobiel-foodtruck