Foodtruck huren Dordrecht

U zocht naar Foodtruck huren Dordrecht? Heeft u iets te vieren, wilt u een evenement organiseren waarbij verse friet & snacks op locatie bij horen. Dan bent u bij Romy’s Frietmobiel aan het juiste adres. Makkelijk en Betaalbaar, een frietwagen huren kan u zoveel kosten als u zelf wilt. U kiest een menu wat u zelf wilt. Foodtruck huren Dordrecht, doe je bij Romy’s Frietmobiel.

Foodtruck huren Dordrecht

Welkom bij Romy’s frietmobiel. Even voostellen: Eigenaresse Romy Lems vertelt “Het was altijd een kinderdroom om een eigen snackwagen te hebben, maar op jonge leeftijd word je niet echt serieus genomen. Ik zag mezelf al helemaal staan in zo’n snackwagen. Het begon als een droom van een 5 jarig meisje maar nu, een aantal jaar later is mijn droom werkelijkheid en kan ik jong en oud blij maken met mijn patatjes. Met veel hulp en steun bestaat Romy’s frietmobiel, en daar ben ik super trots op!”

frietkraam-huren-romysfrietmobiel
frietkraam-huren-romysfrietmobiel

Verras uw gasten, personeel of klanten met heerlijk gebakken friet en diversen snacks op locatie, zoals bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, buurtfeesten, kinderfeesten, bruiloften, scholen enzovoort.

Romy’s Frietmobiel

Wij komen met eén van onze frietwagen op uw locatie. De frietwagens hebben een nette uitstraling en professionele frituurovens, zodat ook grote partijen geen probleem zijn!

Ruim Assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van heerlijke friet en snacks. Wij bieden een ruim assortiment aan menu’s. Wilt u zelf een menu samenstellen, is dan ook geen probleem.

Check hier de mogelijkheden bij het Menu van Romy’s Frietmobiel.

Waarom u kiest voor Romy’s Frietmobiel

Service: Wij frituren verantwoord in 100% plantaardige olie. Ontzorgen: Het enige wat wij nodig hebben is een redelijk vlakke parkeerplaats en 220v stopcontact. Kwaliteit: Wij gaan voor kwaliteit en service, onze producten zijn A-Merken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kentuckywrapsmetkip-romysfrietmobiel
Menu-Deluxe-romysfrietmobiel
puntzak-frites-romysfrietmobiel